Admiralhuset, villa med fem sovrum – SÅLT

Pris: 500 000 €
Skick: Helt renoverat / beboelig
Energiklassificering: G
Antal rum: 10
Sovrum:
 5
Badrum: 3
Trädgård, Uteplats
Garage, Källare

Avstånd till flygplatser:
Rom CIA: 87 km
Pescara PSR: 93 km
Neapel NAP: 107 km
Rom FCO: 115 km

I den frodiga gröna landsbygden i Brocostella, en del av den vackra Comino-dalen, ligger denna fantastiska moderna villa i helt privat, muromgärdad trädgård. Villan är belägen endast 1,5 timmar från Rom, Fiumicino och från Neapel. Efter ingången genom de imponerande elektriska grindarna välkomnas man omedelbart i detta hems vackra parkliknande trädgård som har ett överflöd av mogna exotiska växter och träd, liksom en stor variation av fruktträd, inklusive oliver… (läs mer här)

Bilder på huset

Se fler bilder från huset…

Kontakta oss

Kontakta vårt kontor om ni vill veta mer om våra hus, se planritningar och fler bilder…

Om huset

I den frodiga gröna landsbygden i Brocostella, en del av den vackra Comino-dalen, ligger denna fantastiska moderna villa i helt privat, muromgärdad trädgård.

Villan är belägen endast 1,5 timmar från Rom, Fiumicino och från Neapel. Efter ingången genom de imponerande elektriska grindarna välkomnas man omedelbart i detta hems vackra parkliknande trädgård som har ett överflöd av mogna exotiska växter och träd, liksom en stor variation av fruktträd, inklusive oliver. Det finns olika dedikerade utrymmen för avkoppling, underhållning och uteservering, samt ett separat stort skjul, arbetsrum och planteringsrum. En fungerande brunn säkerställer att trädgården förblir grön. Här finner man även garage för två bilar, och gott om utrymme för andra bilar innanför murarna.

Den rymliga villan på två plan designades för att vara ett mycket rymligt hem, alternativt två rymliga lägenheter. Alla rum i hemmet är mycket generöst stora, inklusive hallar och badrum. Hemmet har byggts enligt exakt standard, och allt är av högsta kvalitet. I synnerhet beställde ägarna av en lokal glaskonstnär att designa och göra olika vackra dörrar som man ser i hela hemmet.

Båda två våningarna har stora sovrum, sociala utrymmen och olika utomhusterrasser, där man kan njuta av trädgården och den fantastiska utsikten över bergen och den äldsta delen av Brocostella.

Bottenvåningen har tre mycket stora sovrum, varav två har eget badrum och master bedroom har även en klädkammare.

Köket och den rymliga matsalen öppnas rakt ut i trädgården för enkel uteservering, och en fungerande öppen spis förstärker charmen.

Det finns även en öppen spis i vardagsrummet. Detta vackra rum vetter mot trädgården. De exklusiva skräddarsydda träskåpen monterade i detta rum och i kontoret kommer att ingå i försäljningen av hemmet.

En vacker trappa tar dig upp till andra våningen, som för närvarande är konfigurerad till att vara en separat bostadsyta. Beroende på vilken planlösning man väljer kan detta utrymme ha ytterligare två till tre sovrum samt ett kök i vardagsrummet.

På grund av utformningen av detta hem anser vi att det skulle vara mycket bra som ett Bed & Breakfast, två familjs hus eller en större familj.

Kontakta oss för mer information.

Energiklassificering: G