Casa Civitavecchia

Pris: 115 000 €
Skick: Helt renoverat / beboelig
Energiklassificering: G
Antal rum: 3-4
Sovrum: 2
Badrum: 2 (var av 1 på gården)
Nedervåning med före detta taverna.

Avstånd till flygplatser:
Rom CIA: 107 km
Pescara PSR: 171 km
Neapel NAP: 136 km
Rom FCO: 143 km

Just nu säljer vi en av Arpinos mest klassiska och omtalade hus. Den gamla tavernan på bergstoppen. Fullt utrustad bostad på andra plan och en spiraltrappa ner ligger bottenvåningen med stenvalv och en stor öppen spis… (läs mer här)

 

Bilder på huset

Se fler bilder från huset…

Kontakta oss

Kontakta vårt kontor om ni vill veta mer om våra hus, se planritningar och fler bilder…

Om huset

Unikt boende i Arpinos närmare 3000 år gamla kvarter beläget på en bergstopp vid foten av det mäktiga Apenninerna med sina nationalparker och skidorter. Arpino är en sagolikt vacker medeltida stad omgiven av olivodlingar. Här hittar du det verkliga Italien bortanför de stressande turiststråken men bara en dryg timmes bilresa till Rom, Medelhavet och skidliftarna. Pompeji ligger två timmar bort. Olivodlingarna, restaurangerna, den hänförande utsikten och de trånga gränderna ligger utanför din dörr. Arpino ligger nära flygplats med många dagliga flyg till Sverige (ca 2 h flygtid) vill du åka tåg så går det bra.

Just nu säljer vi en av Arpinos mest klassiska och omtalade hus. Den gamla tavernan på bergstoppen. Fullt utrustad bostad på andra plan och en spiraltrappa ner ligger bottenvåningen med stenvalv och en stor öppen spis. Detta var en gång i tiden tavernan och ligger innanför stadsmurarna, granne med den medeltida försvarsborgen. Utsikten är bedårande. Huset är på 120 kvadratmeter och har en innegård med plats för trädgård. Här spelade tavernans besökare boccia, drack sitt kaffe och åt middag under varma sommarkvällar. Huset är färdigt att flytta in i med en andra våning med kök, badrum, rymligt vardagsrum och sovrum. Nederplan består av vackra stenvalv med egen ingång och öppen spis med mera. Den kan användas som den är eller byggas om till fler sovrum, vardagsrum eller vad man önskar. Välkommen på visning!

Kontakta oss för mer information.

Energiklassificering: G