Magnifik våning med extra källarvalv i 1600-tals palatset Falonara Palazzo

Pris: 240 000 €
Skick: Helt renoverat / beboelig
Energiklassificering: G
Antal rum: 5
Sovrum: 3
Badrum: 1
Delad trädgård

Avstånd till flygplatser:
Rom CIA: 86 km
Pescara PSR: 99 km
Neapel NAP: 102 km
Rom FCO: 113 km

Magnifik bostad på andra våningen i ett 1600-tals palats med tillhörande källarvalv. Palatset är belägen en mycket kort promenad från Arpinos stora piazza med alla butiker, barer och tjänster du kan behöva. Till våningen hör en vacker källarvåning med en gammal olivpress i ett av de genuina rummen, denna del har egen ingång från gatan och kan renoveras till en vacker bostad eller annan lokal. (läs mer här)

Bilder på huset

Se fler bilder från huset…

Kontakta oss

Kontakta vårt kontor om ni vill veta mer om våra hus, se planritningar och fler bilder…

Om huset

Denna magnifika bostad ligger på andra våningen i ett 1600-tals palats en mycket kort promenad från Arpinos stora piazza och alla butiker, barer och tjänster du kan behöva.

Byggnaden i sig är mycket väl underhållen och entrédörren, hallen och trappan är väldigt imponerande.

Palatsvåningen är mycket rymlig och är varsamt renoverad med omsorg om sina många vackra originaldetaljer. De flesta rummen har antika, handmålade golvplattor från Neapel, vissa rum har original takbjälkar i trä. Alla fönster har renoverats och har nya fönsterluckor. Lägenheten är uppvärmd med gas.

Rummen i detta hem är rymliga och mycket ljusa och många har utsikt över de vackra trädgårdarna, dalarna och bergen som omger Arpino.

De sociala utrymmen inkluderar ett ljust och charmigt kök med plats för matbord, två stora salonger med en eldstad i marmor.

Bostaden har två stora sovrum och ett mindre som alla har god plats för dubbelsängar.

Bostaden har ett badrum och det finns gott om utrymme att skapa ytterligare ett badrum ganska enkelt.

Palatset har vackra terrasserade trädgårdar. Dessa trädgårdar är kantade med gammal sten och planterade med olika fruktträd. En romantisk plats att njuta av utomhuslunch och middagar.

Här finns ingång direkt från trädgårdarna till mycket stora källarrum i originalskick som ingår i köpet.

Det största källarrummet har sin gamla olivpress intakt. Dessa rum har höga tak och stora välvda dörröppningar. Det finns en egen ingång till källaren från en sidogata, vilket gör att du kan skapa en annan fantastisk lägenhet i det här utrymmet, eller kanske öppna en vinbar.

Kontakta oss för mer information.

Energiklassificering: G