Välkommen på kostnadsfri visning!

Välkommen på visning i vackra Arpino med omnejd. Här bor man mellan Medelhavets salta stränder och de mäktiga Apenninerna med svalkande bergssjöar och toppar på över 3000 meter. Arpino är en medeltida stad belägen på en bergskrön. Bland vindlande gränder och hänförande utsikt ligger restauranger och barer. På bergstoppen tronar en fästning från antiken. I Arpino finns även kungen av Neapels 1300-tals palats, för att nämna något.

Fyll i formuläret nedan för att boka visning med våra mäklare i Italien. Vi visar ett antal fastigheter som stämmer överens med det vi tror ni önskar och ett och annat wild-card. Enklast att resa hit är att flyga till Rom, hyra en bil på flygplatsen och efter ca 90 minuters körning tar vårt italienska team emot er på piazzan i sagolika Arpino. Här väntar några dagar med spännande husvisningar. Vi hjälper er att boka rum på vårt favorithotell och reserverar gärna bord på de bästa restaurangerna. Allt för att ge vistelsen den guldkant den förtjänar. Efter några dagar hoppas vi att ni uppskattar Arpino lika mycket som vi och har hittat ert drömhus. Nu börjar ett nytt kapitel i ert liv med spännande vistelser i ert nya boende i Italien.

  Jag/vi är intresserade av:

  Jag/vi är intresserade av boende för: upp till ca 500 000 SEKupp till ca 1 000 000 SEKupp till ca 1 500 000 SEKupp till ca 2 000 000 SEKöver 2 000 000 SEK

  Jag/vi vill komma på visning följande datum:

  Jag/vi vill ha hjälp med att boka hotell i Arpino dessa datum:

  Visningen sker i Arpino med omnejd. Arpino ligger ca 90 minuter från Rom och 120 minuter från Neapel.

  Ytterligare meddelande:

  Jag godkänner att mina lämnade personuppgifter sparas av Hus i Italien enligt regelverk för GDPR.
  Kryssrutan måste vara ifylld. Läs mer om Hus i Italiens integritetspolicy här...
  Denna hemsida skyddas av reCAPTCHA, Googles integritetspolicy och användarvillkor tillämpas.