Om oss

Hus i Italien jobbar för att hitta ditt drömhus i Italien. Vi samarbetar med de bästa lokala licensierade italienska fastighetsmäklarna för att ge dig ett stort urval av italienska hem. Från storslagna historiska palats, till charmiga stenhus på landet eller en lägenhet med fantastisk utsikt, vi kan hjälpa dig att hitta ditt eget drömboende i Italien.

Området vi främst arbetar i heter Ciociaria och ligger strax söder om Rom. Detta område förbises ofta av utländska köpare och förblir en välbevarad hemlighet, en förtrollande och till stor del orörd pärla med magnifik natur och magiska medeltida bergsstäder. Här upptäcker du det ”riktiga” Italien och undgår de livliga folkmassorna i de större turiststäderna, men når ändå centrala Rom eller någon av Roms två flygplatser inom 90 minuter. Om du reser samma tid söder ut når du Neapel och porten till Amalfikusten.

Hitta ditt boende i någon av städerna eller i det böljande landskapet som omger dem – en miljö där över två tusen år av historia kombineras med en idyllisk italiensk lantlig livsstil.

Vi  samarbetar med lokala byggare, hantverkare och arkitekter och hjälper dig med renovering.

Hus i Italien och anknutna företag är stolta över att kunna erbjuda ett paket med ytterligare tjänster för att underlätta alla aspekter av köp och restaurering av italiensk fastighet av utländska kunder, inklusive:

Avgifter för ovanstående tjänster bestäms efter en uppskattning av arbete och tid involverad, efter diskussion med dig om dina krav. En skriftlig bindande uppskattning kommer att tillhandahållas för ditt formella godkännande innan arbetet påbörjas.

Vårt nätverk av professionell personal säkerställer att du har det bästa teamet som arbetar med dig varje steg på vägen.

Läs om våran integritetspolicy här…

Vårt svenska team