Colle Stone Casa

Pris: 60 000 €
Skick: Helt renoverat / beboelig
Energiklassificering: G
Antal rum: 3
Sovrum: 1
Badrum: 2

Avstånd till flygplatser:
Rom CIA: 87 km
Pescara PSR: 98 km
Neapel NAP: 102 km
Rom FCO: 115 km

Colle Stone Casa är ett nyrenoverat hus med tre rum, kök och två badrum beläget i ett parhus. Ett perfekt pied-à-terre du kan flytta till omedelbart. Utsidan av huset har ”skalats” tillbaka till sin ursprungliga stenfinish, och har nu ett överflöd av charm. Den gamla ekdörren öppnar mot en… (läs mer här)

Bilder på huset

Se fler bilder från huset…

Kontakta oss

Kontakta vårt kontor om ni vill veta mer om våra hus, se planritningar och fler bilder…

Om huset

Colle Stone Casa är ett nyrenoverat hus med tre rum, kök och två badrum beläget i ett parhus. Ett perfekt pied-à-terre du kan flytta till omedelbart.

Utsidan av huset har renoverats till sin ursprungliga stenfinish, och har nu ett överflöd av charm. Den gamla ekdörren öppnar mot en stenbelagd entré, och på bottenvåningen finns också sovrummet och eget badrum. Stenväggen bakom sängen ger ett vackert intryck och fläkten och belysningen styrs från strönbrytade vid sängen. Sovrummet har bra garderober.

Den charmiga stentrappan tar dig upp till det första av två vardagsrum. Detta har en öppen spis och ett praktiskt förvaringsutrymme. Här finns även ett badrum med en ny tvättmaskin.

Här finns även ett rymligt rum till med vackra takbjälkar. Rummet är tillräckligt stort för en bäddsoffa eller två, för besökande gäster. Rummet har en härlig balkong där man kan dricka morgonkaffet med utsikt över hela den antika staden och den pittoreska landsbygden.

Det finns en parkering tvärs över gatan.

Dessutom finns en separat matkällare man kan köpa till genom separat förhandling.

Hemmet säljs fullt möblerat och passar bra för semesteruthyrning om man vill.

Kontakta oss för mer information.

Energiklassificering: G