Penthouse i palatset Falconara, hel takvåning. Fantastisk utsikt, terrass och tre sovrum

Pris: 140 000 €
Skick: Helt renoverat / beboelig
Energiklassificering: G
Antal rum: 4
Sovrum:
 3
Badrum: 1
Uteplats
Källare

Avstånd till flygplatser:
Rom CIA: 87 km
Pescara PSR: 98 km
Neapel NAP: 102 km
Rom FCO: 115 km

En kort promenad från Arpinos stora piazza finner man denna helt renoverade takvåning. Detta penthouse har tre sovrum, ett badrum, vardagsrum, kök, gott om förvaring och en fantastisk stor terrass med oöverträffad utsikt över gamla stan, dalarna och bergen som sträcker sig bortom horisonten. Lägenheten ligger på hela översta våningen i en mycket välskött palazzo. Stora skjutdörrar i glas öppnar… (läs mer här)

Bilder på huset

Se fler bilder från huset…

Kontakta oss

Kontakta vårt kontor om ni vill veta mer om våra hus, se planritningar och fler bilder…

Om huset

En kort promenad från Arpinos stora piazza finner man denna helt renoverade takvåning. Detta penthouse har tre sovrum, ett badrum, vardagsrum, kök, gott om förvaring och en fantastisk stor terrass med oöverträffad utsikt över gamla stan, dalarna och bergen som sträcker sig bortom horisonten.

Lägenheten ligger på hela översta våningen i detta mycket välskötta palazzo. Stora skjutdörrar i glas öppnar upp vardagsrummet till terrassen som sträcker sig tvärs över framsidan av lägenheten och förenar inne och ute vilket ger stora sociala ytor och tar in den makalösa utsikten och gör den till en del av ditt dagliga liv.

Det finns gott om utrymme på terrassen för en grillplats, krukor och lådor för odling och vinstockar. Pergolan ger skugga på varma sommardagar och ramar in middagar med utsikt över gamla stan och den vackra dalgången.

Denna lägenhet helrenoverades för bara några år sedan och har nu nya dubbelglasfönster, nya fönsterluckor med justerbar skuggkontroll och myggnät i alla fönster. Det finns många smarta inbyggda förvaringsskåp, liksom en delad källare på bottenvåningen.

Det vackra badrummet har ett badkar i full storlek och en duschkabin.

Det finns vackra trägolv i stora delar av lägenheten. Rummen är ljusa och rymliga med fantastisk utsikt.

Lägenheten har vatten från staden, centralvärme i form av gas och el ansluten.

Kontakta oss för mer information.

Energiklassificering: G