Lantlig fastighet med odlingar vid kungen av Neapels 1300-tals slott – SÅLT

Pris: 60 000 €
Skick: Delvis renoverat
Energiklassificering: G
Sovrum: 4
Trädgård

Avstånd till flygplatser:
Rom CIA: 87 km
Pescara PSR: 98 km
Neapel NAP: 102 km
Rom FCO: 115 km

Några minuters bilresa från Arpinos historiska centrum, nära järnvägsstationen i en pittoresk dal ligger detta stora lanthem. Delar av hemmet är fullt beboliga, men skulle må bra av en uppfräschning. Andra delar behöver renoveras och har stor pontential. Hemmet var en gång bebott av två familjer… (läs mer här)

Bilder på huset

Se fler bilder från huset…

Kontakta oss

Kontakta vårt kontor om ni vill veta mer om våra hus, se planritningar och fler bilder…

Om huset

Några minuters bilresa från Arpinos historiska centrum, nära järnvägsstationen i en pittoresk dal ligger detta stora lanthem.

Delar av hemmet är fullt beboliga, men skulle må bra av en uppfräschning. Andra delar behöver renoveras och har stor pontential. Hemmet var en gång bebott av två familjer, man kan omdisponera utrymmena och använda det som ett rymmligt boende eller låta det ha två delarna, vilket möjliggör uthyrning eller gästboende.

Denna fastighet består förutom av de pittoreska byggnaderna av 30 000 kvadratmeter vackra olivlundar, uppvuxna frukt- och nötträd, öppna utrymmen och trädbevuxna områden som verkligen skapar en känsla av ostördhet, trots att butiker och tjänster finns några minuter bort.

Det finns fantastiska promenadstigar på baksidan av fastigheten, som är kantad av den enorma klippformationen vars topp det imponerande slottet Ladislaus ligger, där kungen av Neapel en gång bodde och som nu husar stiftelsen Mastrioanni-museet.

Kontakta oss för mer information.

Energiklassificering: G