Villa Coste Calde – SÅLT

Pris: 190 000 €
Boyta: 400 kvadratmeter
Skick:
 Helt renoverat / beboelig
Energiklassificering: G
Antal rum: 7 + oinredd vind
Sovrum:
5
Badrum: 3
Trädgård, Uteplats
Källare, Garage

Avstånd till flygplatser:
Rom CIA: 87 km
Pescara PSR: 96 km
Neapel NAP: 104 km
Rom FCO: 114 km

Villa Coste Calde ligger bland Arpinos vackra böljande kullar en kort bilresa från Arpinos huvudpiazza, samt butikerna och restaurangerna i Carnello och det stora shoppingområdet i den livliga staden Sora. Detta rymliga, moderna hem har cirka 400 kvm bostadsyta, med allrum och sovrum på två våningar. Hemmet är utformat för att fungera som tre separata lägenheter, var och en med en egen ingång, men fungerar lika bra som ett hem

…. (läs mer här)

Bilder på huset

Se fler bilder från huset…

Kontakta oss

Kontakta vårt kontor om ni vill veta mer om våra hus, se planritningar och fler bilder…

Om huset

Villa Coste Calde ligger bland Arpinos vackra böljande kullar en kort bilresa från Arpinos huvudpiazza, samt butikerna och restaurangerna i Carnello och det stora shoppingområdet i den livliga staden Sora.

Detta rymliga, moderna hem har cirka 400 kvm bostadsyta, med allrum och sovrum på två våningar. Hemmet är utformat för att fungera som tre separata lägenheter, var och en med en egen ingång, men fungerar lika bra som ett hem.

Det finns fantastisk utsikt från många delar av hemmet och olika rymliga utomhusområden för uteservering med tak, samt trädgårdar med lite underhåll runt hemmet och en charmig olivlund med välskötta uppvuxna olivträd. Trädgårdarna har ett automatiskt bevattningssystem, och vatten tillhandahålls från regnvattenbehållare.

Hemmet är helt inhägnad och säkert med elektriska ingångsportar. Det finns 2 underjordiska garage med en inre trappa som tar dig direkt upp till hemmet, samt en matkällare som är anpassad för vinframställning som ger en praktisk förvaringsplats.

I sin nuvarande planlösning används hemmet som tre lägenheter:

Första delen är på bottenplan och här finns den större delen av hemmet som har en mycket stor matsal och vardagsrum, med en öppen spis som används för att värma vatten som ger värme i hela huset under vintern.

Det moderna köket öppnas direkt ut mot den rymliga täckta verandan med utsikt mot olivlunden.

Var och en av de tre dubbla sovrummen i denna del har inbyggda garderober, vackra trägolv och det finns ett rymligt badrum samt olika förråd och garderober.

Andra delen finns också på bottenplan med ett mycket stort sovrum, garderob, vardagsrum, kök och badrum. Det finns en vedspis och en separat gammaldags brödugn.

Tredje delen är ett underbart, stort utrymme och ligger på övervåningen. Detta utrymmet är orenoverat, så här kan du skapa precis vad du vill. Denna del har utformats för att fungera ganska oberoende av bottenvåningen och kommer att ha stora fönster på varje vägg så att man kan njuta av den sensationella utsikten.

Kontakta oss för mer information.

Energiklassificering: G